G.O.F. bouw & advies B.V.

uw partner op het gebied van dakreparaties, vernieuwing en onderhoud!

UW WONING, ONZE ZORG

uw partner op het gebied van dakreparaties, vernieuwing en onderhoud!

  >  Dakisolatie

Dakisolatie in de omgeving van Arnhem

Bent u opzoek naar erkende dakisolatie aannemer in en om Arnhem twijfel dan niet langer en ga voor verduurzaming want goede dakisolatie kan een flinke energiebesparing opleveren en een investering als deze is vaak al in enkele jaren terugverdient en bevorderd daarnaast ook uw leefcomfort. Veel mensen onderschatten de positieve effecten van een goede isolatie, maar zo heeft u met een goede isolatie aanzienlijk minder last van vocht, temperatuurwisselingen en geluidsoverlast.

Verschillende soorten dakisolatie

Het soort isolatie verschilt van woning tot woning. Hiervoor wordt er gekeken naar verschillende factoren. Zo zijn de ruimte onder het dak, het gewicht van het isolatiemateriaal en de brandklasse hiervan allemaal van belang. Om te bepalen wat de juiste isolatiewaarde is en de juiste damp remmende laag wordt een bouwfysische berekening gemaakt. Aan de hand van de berekening wordt er dan gekeken wat de best aansluitende dakisolatie voor uw woning in Arnhem en omgeving hiervan.

Wat zijn de voordelen van een goede isolatie

  • Lagere energiekosten, beter voor het milieu
  • Beter binnenklimaat
  • Minder temperatuur wisselingen in de onderconstructie
  • Dauwpunt op de juiste plaats in de dakconstructie
  • Minder geluidsoverlast

Dakisolatie

De meeste warmte gaat via het dak naar buiten. Tenminste als uw woning geen
dakisolatie heeft. Want warme lucht gaat altijd omhoog. De besparing bij dakisolatie kan oplopen tot ruim 500 euro per jaar (bij een gemiddelde woning). Bovendien houdt u in de zomer de warme buitenlucht buiten uw huis. Dit geeft dus een aangenamer woonomgeving.

Kunnen wij iets voor je doen?

 

Wij bij G.O.F. bouw & advies B.V. helpen jou graag uit de voeten. Wil je meer over ons te weten komen? Klik dan hieronder op de button.

 

Offerte aanvragen

 

Laat onze expertise los over jouw aanvraag. Wij geven een vrijblijvende offerte en geven daarnaast 10 jaar garantie op ons geleverd werk.

 

Waar wij voor staan!

Goede samenwerking

10 jaar garantie

Ruime ervaring

Stuur een e-mail

@gofbouwenadvies.nl

Telefonisch contact

085 00 62 060

WhatsApp

06 25 55 63 57

Online contact

/contactpagina